REFERENSSIT

 

Oy Andifix Ab:lle pelkkää positiivista palautetta: yhteistyö, asiakaspalvelu, työnlaatu erinomaisia. Aikataulu piti hieman haastavissakin olosuhteissa. Erityisen tyytyväinen olen hyvistä ideoista. Näistä syistä voin suositella lämpimästi!

Rauni, Helsinki

 

”Olin tyytyväinen ja homma sujui nopeasti kiireellisestä aikataulusta huolimatta.”

Yrjö, Kruunuhaka, Helsinki

 

”Olen käyttänyt Andifixin palveluita jo pitkään  ja yhteistyö on sujunut mallikkaasti. Yhteydenpito on ollut erittäin hyvää, nopeaa, asiallista ja kohteliasta. Asiakaspalvelu 10+. Työn jälki on aina ollut moitteetonta ja hinta-laatu -suhde erinomainen. Andy on tarpeen mukaan myös ehdottanut parannusehdotuksia ja vaihtoehtoisia ratkaisuja. Suosittelen lämpimästi Andifixiä – firmalla on nopea palvelu ja laadukas työnjälki. Andifix tekee luotettavasti sen minkä lupaa.”

Sirkka, Mankkaa, Espoo

 

”Yhteistyö Andifixin kanssa on selkeää ja mutkatonta. Saunamuurin uudistustyön hinnan arviointi sujui juoheasti lähettämieni kuvien ja puhelinkeskustelun avulla. Ajattelin ensin tehdä työn itse, mutta lopputuloksen nähtyäni olen todella tyytyväinen, että otin yhteyttä Andifixiin.

 

Työ suoritettiin sopimuksen mukaan ajallaan ja tulos oli ensiluokkainen. Laastien ja välimaalien kuivumiseen varattiin myös riittävästi aikaa ja myös uusi kiuas tuli samalla asennettua paikalleen. Työn jälkeen paikat jäivät siistiksi ja sain hyviä ohjeita ensilämmityksiä varten. Voin suositella Andifixia, kun tavoitteena on laadukas lopputulos.”

Reino, Itä-Pakila, Helsinki

 

”Kerrostaloasuntooni tehtiin pintaremonttia. Yhteistyö oli erittäin joustavaa ja toiveeni otettiin tarkasti huomioon.

Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja työn jälki erittäin siistiä. Minulle myös ehdotettiin toimivia ratkaisuja, joita en olisi itse keksinyt. Erityisen tyytyväinen olin huolellisesti tehdyn työn lisäksi siihen, että pientä kotiani arvostettiin: tavarat oli suojattu huolellisesti eikä mitään rikkoutunut. Voin suositella, sillä työ tuli tehdyksi määräajassa ja sovitun mukaisesti, paikoin ylitti jopa odotukset.”

Reija, Oulunkylä, Helsinki

 

”Oy Andifix Ab:lle pelkkää positiivista palautetta: yhteistyö, asiakaspalvelu, työnlaatu erinomaisia. Aikataulu piti hieman haastavissakin olosuhteissa. Erityisen tyytyväinen olen hyvistä ideoista. Näistä syistä voin suositella lämpimästi!”

Rauni, Kallio, Helsinki

 

 

 

OY ANDIFIX AB

Meripuistotie 3 A 25

00200 Helsinki

P. 040 717 2201

toimisto@andifix.fi